Termeni și condiții

1. Informatii detinator site si domeniu web:

  • Denumire societate: S.C. PHOTOVOLTAIC SYSTEMS S.R.L. (“ASOLAR”)
  • Nr. reg. com: J40/12353/2010
  • CUI: 27820193
  • Telefon: 0720 318 332
  • Email: office@asolar.ro
  • Reprezentant legal: VIOREL SPIRIDON in calitate de administrator si asociat unic
  • Server de gazduire site web: prin intermediul S.C. REDVECTOR S.R.L.
  • Server de gazduire email: prin intermediul Google Ireland Limited (VAT: IE6388047V)
 1. Informatii privind ofertele comerciale oficiale si profilul de client:

Serviciile si mesajele publicitare ale societatii ASOLAR se adresează exclusiv societatilor comerciale ca tip sau profil de client.

ASOLAR nu urmărește și nu își propune, în niciun context, să colecteze date personale aparținând persoanelor fizice, nici să inițieze sau să participe la activități de vânzare sau negocieri comerciale cu persoane fizice. Nu colectam si nu receptionam date precum CNP, adrese de domiciliu sau alte informatii cu caracter de identificare din partea persoanelor fizice. 

Pot fi transmise date minime de identificare ale persoanelor fizice in situatiile in care (1) sunt reprezentantii legali ai unor societati comerciale, caz in care colectam numele persoanei fizice in cauza, numarul de telefon si emailul sau (2) sunt aplicanti la un post/job. 

ASOLAR realizeaza activitatea de prezentare online a serviciilor prin site-ul www.asolar.ro, fiind unica proprietate online prin care desfasoara acte de comert si prezentare a serviciilor. Orice alte terte site-uri sau oferte afisate online sau in alt format, in afara de www.asolar.ro, nu reprezinta o oferta oficiala din partea societatii ASOLAR si nu o obliga fata de nicio persoana fizica sau juridica.

Orice corespondență electronică sau comunicare oficială de la ASOLAR este destinată exclusiv interacțiunii cu reprezentanții autorizați ai entităților comerciale, în scopul inițierii sau dezvoltării potențialelor colaborări, schimbului de informații necesare elaborării unei oferte de preț sau în vederea furnizării de servicii.

Toate materialele comerciale de prezentare referitoare la serviciile www.asolar.ro nu creeaza obligatii contractuale, nu constituie oferta de contractare si pot fi modificate unilateral de ASOLAR.

3. Limitarea raspunderii:

Utilizarea acestui website reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra, orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea website-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site, descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site. Desi va depune toate eforturile in acest sens, ASOLAR nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, si ca utilizarea website-ului este lipsita de riscuri.

Avem dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta modificare sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

Accesarea informațiilor de pe site-ul nostru nu necesită si nu vă obligă la furnizarea de date personale.

4. Link-uri pe website-urile unei terte parti:

Pagina de internet www.asolar.ro poate include hyperlink-uri către alte pagini web, care sunt proprietatea sau sunt administrate de terți. Aceste hyperlink-uri sunt puse la dispoziție pentru utilizare la discreția vizitatorilor. ASOLAR nu exercită control și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul, politicile de confidențialitate, măsurile de securitate sau eficiența funcțională a acestor pagini web accesibile prin intermediul hyperlink-urilor menționate. Fără a se limita la aspectele prezentate anterior, ASOLAR își exclude expres orice formă de răspundere în cazul în care aceste pagini web externe încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unor terțe părți, prezintă date inexacte, incomplete sau eronate, nu sunt destinate uzului comercial sau nu satisfac un scop specific, nu oferă un nivel adecvat de securitate, conțin viruși sau alte elemente dăunătoare, sau dacă includ conținut licențios sau defăimător.

De asemenea, ASOLAR nu validează conținutul sau orice alte produse și servicii oferite pe aceste pagini web externe.

5. Utilizarea website-ului www.asolar.ro:

În cursul accesării și utilizării paginii web și a serviciilor aferente, dumneavoastră, în calitate de utilizator, vă asumați obligația de a respecta legislația aplicabilă și vă angajați să nu inițiați sau să participați la activități precum cracking, hacking sau alte acțiuni similare, care ar putea prejudicia funcționarea adecvată a site-ului, serverului sau securitatea datelor. De asemenea, vă obligați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, expuneți, publicați, reproduceți, elaborați produse derivate sau să comercializați orice tip de informații sau servicii obținute prin intermediul acestui site. În plus, acceptați responsabilitatea pentru acoperirea oricăror costuri suplimentare asociate utilizării site-ului, inclusiv cele impuse de furnizorii de servicii de telefonie sau de internet.

6. Ce fel de date personale prelucram:

Daca sunteti client sau potential client al serviciilor ASOLAR:

Colectam date cu caracter personal in urma celor mai multe interactiuni cu dvs., precum si in cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre.

6.1. Categoriile de date pe care le prelucram sunt urmatoarele:

a) date necesare pentru transmiterea unei oferte in urma solicitarii dvs. si pentru mentinerea contactului cu dvs. (nume, prenume, e-mail, telefon, CUI, denumire societate comerciala);

b) informatii despre solicitarea dvs., inclusiv cerinte speciale sau mesaje text scrise cu eventuale specificatii in vederea obtinerii unei oferte de pret;

c) date suplimentare necesare incheierii contractelor intre dvs. si noi (email, date fiscale societate comerciala);

d) informatiile pe care le furnizati cu privire la preferintele dvs. de marketing;

e) recenzii si opinii referitoare la serviciile noastre;

f) orice alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati, cum ar fi brosuri, fisiere promotionale ale societatii comerciale pe care o reprezentati, in vederea obtinerii unei consultante de marketing sau a unor servicii de dezvoltare web cat mai precise.

6.2. Categorii speciale de date cu caracter personal

Termenul „categorii speciale de date cu caracter personal” se referă la date care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, sau apartenența la sindicate, precum și la prelucrarea datelor genetice, datelor biometrice în scopul identificării unice a unei persoane fizice, datelor privind sănătatea, vieții sexuale sau orientării sexuale. Nu efectuăm prelucrarea acestor categorii speciale de date, cu excepția cazurilor în care sunteți de acord să ni le furnizați voluntar.

6.3. In ce scop si in ce temei prelucram datele dvs. personale:

Daca sunteti client sau potential client si ne-ati furnizat datele dupa cum urmeaza:

a) prin intermediul formularelor de contact de pe paginile website-ului asolar.ro

Datele colectate: La trimiterea formularului de contact, vor fi prelucrate datele dumneavoastra cu caracter personal din categoriile*(nume, prenume, telefon, adresa de email, mesaj specific, CUI sau nume firma) in conditiile prevazute in aceasta sectiune.

Scopul colectarii: Raspunsul la solicitarea dumneavoastra

Temei legal: Interes legitim de a prelucra individual solicitarile dumneavoastra si de a putea concepe o oferta sau mesaj;

Consecintele refuzului: In situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

b) prin intermediul unui apel telefonic sau a unei discutii/contact cu dumneavoastra

Datele colectate: In cazul acestor discutii directe si verbale, datele colectate vor fi cele similare cu cele din prezenta sectiune.

Temei legal: Interes legitim de a prelucra individual solicitarile dumneavoastra si de a putea concepe o oferta, mesaj sau pentru a crea aplicatia web sau serviciile dorite intr-un mod cat mai precis si conform; 

Consecintele refuzului: In situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

c) prin intermediul conversatiilor prin email sau alte mijloace de comunicare digitala

Datele colectate: Dupa inceperea colaborarii, moment definit de incheierea legala a contractului intre societatea comerciala ASOLAR si a dumneavoastra, veti putea transmite informatii privind ofertele si informatii comerciale generale pe care doriti sa le integram in cadrul serviciilor prestate. ASOLAR nu solicita, nu doreste si nu isi propune, direct sau indirect, sa colecteze date ce privesc secrete comerciale sau informatii confidentiale din cadrul activitatii dumneavoastra comerciale.

Temei legal: Interes legitim de a prelucra individual solicitarile dumneavoastra si de a putea concepe o oferta sau mesaj conform; 

Consecintele refuzului: In situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

d) marketing

Scop: prelucram datele dvs. personale in scopuri de marketing, precum comunicari de marketing privind produse si servicii noi sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.

e) daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet

Scop: monitorizarea traficului in vederea identificarii erorilor si/sau orice alta disfunctionalitate a site-ului.

Temei: ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim si anume punerea la dispozitia dvs. a unui site complet functional prin repararea oricarei erori, precum si prin imbunatatirea continua a acestuia.

f) daca sunteti reprezentant sau persoana de contact al furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri:

Scop: derularea relatiilor contractuale cu furnizorii sau partenerii nostri de afaceri.

Temei: executarea unui contract.

g) daca sunteti potential angajat

Scop: evaluarea aplicatiei dvs. de angajare.

Temei: incheierea unui contract.

6.4. Cat timp pastram datele dvs. personale?

Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor prezentate în această politică. Acest interval poate fi extins dacă legea aplicabilă o impune sau o permite. Evaluăm periodic necesitatea menținerii datelor dumneavoastră personale. Dacă constatăm că prelucrarea acestora nu mai este necesară și nicio obligație legală nu ne impune păstrarea lor, vom proceda la eliminarea sau distrugerea informațiilor dumneavoastră într-un mod ireversibil (de exemplu, eliminăm sau distrugem datele candidaților neangajați, dacă nu se preconizează o angajare în viitorul apropiat).

În cazul datelor personale imprimate pe hârtie, acestea vor fi distruse astfel încât să fie complet eliminate. Dacă datele sunt stocate pe medii electronice, vor fi șterse prin metode tehnice care garantează imposibilitatea recuperării sau reconstituirii ulterioare a informațiilor.

ASOLAR înțelege și acceptă că, în urma solicitărilor venite din partea persoanelor vizate sau ca parte a procesului de minimizare a datelor, este posibil ca Clientul să fie obligat să șteargă, să corecteze, să limiteze sau să reducă anumite date personale. Acest lucru se poate întâmpla chiar dacă modificările respective nu sunt realizate în sursele de date originale. ASOLAR nu poartă responsabilitatea pentru orice schimbări ale informațiilor care apar ca urmare a acestor acțiuni.

7. Cum protejam datele personale?

Securitatea Informației pe Website: Utilizăm tehnici de securitate, inclusiv firewall-uri, control al accesului și criptare, pentru a preveni accesul neautorizat și a asigura confidențialitatea datelor.

Măsuri de Securitate Tehnică și Organizațională:

Implementăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării sau accesului neautorizat.

Pseudonimizarea și criptarea datelor personale, unde este posibil, fără a afecta executarea contractului.

Asigurarea confidențialității, integrității, disponibilității și rezistenței continue a sistemelor și serviciilor de prelucrare a datelor.

Procese pentru testarea și evaluarea periodică a eficacității măsurilor de securitate.

Controlul accesului fizic și informatic pentru a preveni accesul neautorizat la facilitățile de prelucrare a datelor.

Controlul utilizării sistemelor pentru a preveni accesul neautorizat, inclusiv managementul privilegiilor și autentificării.

Controlul transmisiei datelor pentru a proteja datele în timpul transmiterii și stocării, inclusiv prin criptare.

Controlul introducerii datelor pentru a permite verificarea ulterioară a modificărilor datelor, inclusiv prin jurnale de audit.

Evaluarea riscurilor pentru a selecta nivelul adecvat de securitate, luând în calcul riscurile asociate prelucrării.

Politici și proceduri pentru gestionarea incidentelor de securitate a datelor.

Formare în protecția datelor și securitate pentru personal.

8. Aspecte juridice

Orice dispută care apare în contextul sau în relație cu acest Contract, fie că este legată de validitatea sa, interpretarea, îndeplinirea sau anularea lui, va fi inițial abordată de ASOLAR și cealaltă parte prin negocieri directe, cu scopul de a ajunge la o rezolvare pe cale amiabilă. Dacă aceste negocieri eșuează și nu se ajunge la un acord, ASOLAR și partea implicată convin ca litigiul să fie adus în fața instanțelor competente de la sediul Termene.

9. Suport

ASOLAR pune la dispoziția utilizatorilor adresa de email office@asolar.ro și numarul de telefon 0720 318 332.

Continuarea utilizarii site-ului www.asolar.ro reprezinta acordul asupra acestor termeni si conditii.