Instalații sprinklere și drencere

Home  –  Servicii proiectare ISU – Instalatii sprinklere si drencere

Sisteme Sprinklere conform normelor ISU

Asolar dezvoltă sisteme de sprinklere pentru stingerea incendiilor, concepute pentru a acționa automat la identificarea unui foc, prevenind astfel riscul de inundare inutilă a spațiilor. 

Aceste sisteme sunt esențiale pentru protecția clădirilor de orice tip, fie ele publice, comerciale sau industriale, garantând securitatea prin intermediul unor componente precise cum ar fi corpul sprinklerului, deflectorul, bulb-ul de sticlă, ventilul și stiftul filetat. 

Specialiștii Asolar sunt pregătiți să implementeze aceste soluții avansate, adaptându-le nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

Sisteme Drencere conform normelor ISU

În cazul spațiilor cu un risc crescut de incendiu, Asolar oferă soluții de stingere prin sisteme drencere, sau perdele de apă, capabile să gestioneze incendii de amploare cu o eficiență ridicată. 

Spre deosebire de sprinklere, aceste sisteme eliberează volume mari de apă, fiind ideale pentru locații precum teatre, săli de spectacole sau expoziții. Echipa Asolar este specializată în configurarea și instalarea acestor sisteme, incluzând vane de acționare și rețele de distribuție, pentru a oferi soluții personalizate care să corespundă cerințelor fiecărui spațiu în parte.